Produktiv kväll

Sitter just nu i sängen med en kopp te och tänkte ta och ha en produktiv kväll faktiskt.. Känns som att det var ett bra tag sen jag hade det så jag ska passa på nu ikväll och skriva in en del saker i kalendern och planera kommande vecka / månad.

Vad har ni gjort idag då finisar? Själv så var jag ju på visning av en lägenhet imorse och hoppas på att få svar eventuellt imorgon - jag kommer självklart att hålla er uppdaterade om det. Sen åkte jag och mamma och handlade lite saker som behövdes, en del saker till Luna blev det i alla fall då det mesta som behövdes var till henne.. När jag väl kom hem blev det lite lunch och la mig och vilade efter det då jag fick sån huvudvärk.. Hann vila någon timme innan min syster ringde och väckte mig och vi drog iväg på lite saker och har umgåtts under eftermiddagen. Känns skönt att komma ut lite så jag inte behövde sitta hemma hela dagen, haha.

Hur som helst, nu tänkte jag att jag ska jobba lite framför datorn och även få lite plugg gjort, som tur är så är inte huvudvärken från tidigare idag kvar.. Så kan sitta i lugn och ro och plugga utan smärta, haha. Hoppas att ni alla har haft en underbar onsdag och att ni alla mår bra!

Sitter även med lurarna i och lyssnar på SOS (Avicii) som precis släppts, om ni inte lyssnat eller inte hade någon aning, gå in och lyssna på den. 🙏

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229