Protein Milkshake Polkagris

God morgon på er! ☀ Hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en god natts sömn och att ni vaknat upp på rätt sida. Vaknade för en stund sen och jag somnade vid 5:30 imorse och är vaken redan nu, haha. Kunde inte somna om när jag vaknade så jag låg i sängen och scrollade igenom telefonen, sen gick jag upp och gjorde i ordning lite frukost. En del av min frukost blev faktiskt Nije's proteinmilkshake i smak av polkagris, och herregud så god den är! Ni som älskar polkagris, ni kommer verkligen inte att bli besvikna!

Fredag idag och min dag ser ganska lugn ut.. Jag har ingenting speciellt planerat mer än att nu vid 12:00 så börjar min tvättid och jag tänkte att jag skulle tvätta hela dagen. Har en del kvar som ska tvättas och fixas och ska även fortsätta packa - ska även planera inför helgen och kommande vecka. Vad har ni för planer idag då?

Nu tänkte jag att jag ska plocka iordning tvättkorgen och ta den första färghögen och sen blir det att börja tvätta. Hoppas att ni alla har en underbar dag framför er så hörs vi mer senare!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
Oj, den har jag missat! Dock är nog inte polka en av mina favvosmaker 😉
feliciahblogg.webblogg.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
När jag slutat amma skall jag börja med shakes igen, älskar polkagris så den måste jag ju bara testa 😍
nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229