Proteinshake & lista

Godmorgon på er darlings, hoppas att allt är bra med er - vaknade upp för någon timma sen och har precis fått i mig lite frukost och nu sitter jag med en proteinshake och tar det lugnt framför youtube. 🎀

Fredag idag och jag är äntligen ledig, känns så skönt att jag kan planera dagen och göra precis vad jag vill. Så idag hade jag en del som ska göras så att mina 2 andra lediga dagar, kan jag bara ta det lugnt. Hade tänkt att jag ska till min gamla lägenhet och hämta lite saker då allt inte är hämtat ännu, har en del saker kvar som jag behöver här i nya lägenheten och speciellt vinterjackorna måste jag hämta då man aldrig vet när snön kommer, haha.
Det är i alla fall prio ett idag, efter det blir det städ, tvätt och plocka iordning i lägenheten och försöka tömma de flyttkartongerna som är kvar. Haha ja, jag har inte hunnit packa upp mina flyttkartonger än, men det är för att jag jobbar och när jag kommer hem så har jag knappt någon ork att kunna göra någonting - därav har det inte blivit av! Men, vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag att jag ska dricka upp min proteinshake och sen ska jag skriva en liten lista på vad som ska göras idag så jag inte glömmer bort någonting. Hoppas att ni alla får en underbar fredag och att ni har roliga planer framför er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229