Rensa, jobb & lönespec

Har precis rensat färdigt i min hylla av skönhetsprodukter och jag förstår inte vart jag får mina små ryck ibland på kvällarna / nätterna att jag helt plötsligt ska börja städa / rensa saker, haha.. Men men, det behövdes i alla fall, det var en hel del som skulle kastas och imorgon tänker jag att jag ska fortsätta att rensa, men nu blir det en enorm storrensning i garderoben, då jag behöver bli av med en hel del och vet att jag har en hel del av allt möjligt som jag inte ens har använt så känns onödigt att kasta. Men ska fortsätta denna veckan med att rensa alla kläder och det som är oanvänt eller i fint skick kommer läggas ut på Shpock eller facebook.

Onsdag imorgon och jag har jobb som står på schemat, börjar vid 07:00 och slutar 16:00 så imorgon har jag en lång dag framför mig och jag kan ju säga att jag inte alls är jättetaggad.. Men men, har en del jag måste ta upp på jobbet angående min lön, står helt fel i lönespecifikationen så måste gå dit och gå igenom mina timmar och hela köret för att det ska bli rätt. Haha, känns som att jag har miljoner saker att tänka på, men som tur är så har jag i alla fall skrivit upp mina timmar för december månad så sparade lite tid imorgon genom att fixa det idag. Vad har ni för planer imorgon då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska fixa iordning mig för natten och kolla ett sista avsnitt av Gossip Girl - sen ska jag lägga mig så jag får tillräckligt många timmars sömn inför morgondagens arbetspass som kommer vara väldigt lång.. Haha, men men, bara att hålla ut och tänka positivt och hoppas på att tiden går fort.

Har inte hunnit visa er mitt stora tillskott, så det kommer visas imorgon - liten ledtråd är att det tog ett tag att spara ihop till den.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Oooh det ska bli spännande att se 😃
nouw.com/johannagrahn
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Haha jag är precis lika dan 🤣 har svårt för att ta tag i sådant under dagarna med på kvällarna får jag alltid sådana ryck 🤣 tur jag får det någon gång i alla fall haha 🌸
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229