Rensa, tvätta & fira

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar start på denna dagen och att ni alla är på ett bra humör. Vaknade strax efter nio och gjorde mig iordning och begav mig mot skolan och sitter just nu på första lektionen och är inte alls taggad på dessa två lektioner jag har nu. Jag tror att jag har skrivit om det tidigare då jag verkligen inte klarar av att bara sitta ner och bara lyssna utan att göra uppgifter, och såhär har det varit hela tiden sen vi började efter jullovet.. 😒 Grejen är den att man lär sig inte så mycket när lärare endast pratar hela tiden utan att göra uppgifter.. Eller vad tycker ni? Det kanske bara är jag som tycker det, så jag vill gärna veta vad ni tycker.

Torsdag idag och jag slutar ganska sent, men efter att jag slutat så kommer jag kanske att träffa älskling då han och hans familj kanske kommer till Kalmar för att fira älskling då har fyller år - grattis till dig mitt hjärta! Mer än så har jag inte planerat faktiskt, bara tråkig tvätt som ska tvättas ikväll. Vad har ni för planer idag då finisar?

Idag tänkte jag att jag ska rensa garderoben och om ni är intresserade så tänkte jag att jag kanske ska lägga upp lite saker här på bloggen ifall ni skulle vara intresserade av någonting.. Troligtvis blir det kläder och skor, men kanske även oanvänt smink eller liknande också.. Håll utkik om ni skulle vara intresserade.
Nu ska jag försöka fokusera och sen blir det en liten rast om inte läraren drar ut på lektionen utan någon rast, haha.. Hoppas att ni alla mår bra så hörs vi mer senare!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229