Ruggigt väder, taggad på jobb

God morgon på er finisar, hoppas att ni har fått en god natts sömn och att ni alla är pigga och glada! Vaknade för en stund sen och skulle egentligen ha gått upp lite tidigare för att hinna hämta ut 2 paket, men jag valde att sova ut istället och får ta det imorgon då jag är ledig hela dagen istället. För jag orkar inte lägga på mer stress idag än vad jag redan har.. 😖

Tisdag idag och det står bara jobb och ett ärende i stan på schemat - mer än så ska jag inte göra idag.. Tänkte att jag skulle vlogga idag, men det får bli en annan dag istället för idag är jag för stressad och seg för att släpa med kameran överallt. Kan ta det någon dag när jag har lite roligare planer istället. Vad har ni för planer idag då finisar?

Vädret är ju inte det finaste idag så det känns ganska skönt att jag ska jobba halva dagen.. Älskar att jobba när vädret är helt uselt för då tänker man att man inte kan göra någonting roligare så blir det att man blir mer taggad på att jobba.. I alla fall för mig, någon av er som känner samma sak?
Nu blir det att få i mig lite frukost, eller ja, nu passar jag på att få i mig lite brunch istället och sen ska jag faktiskt ta och göra mig iordning för jobbet och bege mig.
Hoppas att ni alla har en underbar tisdag framför er så hörs vi mer senare!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229