Saker äntligen på plats

Hej på er finisar, lite late night update igen, haha. Tisdag idag och jag har haft en hel del saker att göra idag.. Började med att jag vaknade vid 05:45 för att gå upp och göra mig iordning för jobbet och när jag slutade jobbet vid 13:30 så kom jag direkt hem och satte upp min nya lampa i vardagsrummet och jag kunde inte ha blivit mer nöjd.. Jo, kanske om jag byter själva lampan så att det får en aning starkare ljus - just nu lyser den med ganska mysigt varmt ljus om ni förstår hur jag menar..
Hämtade även min efterlängtade tvbänk som äntligen också sitter på plats - det enda som återstår nu är att packa upp det sista av mina grejer och lägga allt iordning där det ska vara och efter det blir det en storstädning och storhandla och sen kunde jag nog inte bli mer nöjd med allt. 😍

Under kvällen så umgicks jag lite med min syster då det var ett tag sen och vi bestämde oss för att sola då vi kände oss så otroligt bleka och nu har vi båda fått lite färg och efter solandet så köpte vi med lite mat och satte oss hemma hos henne och kollade på ishockey.. En mysig och lugn kväll men ändå fått lite saker gjort! Vad har ni haft för planer idag då finisar?

Kom hem för några timmar sen och fixade direkt ett varmt bad och la mig där i nästan en timme - verkligen så otroligt skönt nu när det är så kallt och tråkigt ute så man kan boosta med en liten spa-stund bara sådär på en vardag, älskar det! Och nu ligger jag äntligen i soffan framför gamla avsnitt av Wahlgrens Värld och sitter och scrollar igenom lite bloggar och ska strax lägga mig faktiskt. Tänkte att jag skulle fixa en kopp te, men jag kommer nog hinna somna innan jag kommer kunna dricka upp det, om inte medan jag fixar en kopp till och med för så trött känner jag mig och skulle kunna somna vilken sekund som helst, haha.

Nu tänkte jag att jag bara ska ta det lugnt i soffan och ska snart lägga mig i sängen och slå på någon serie eller någon mysig julfilm (haha ja, jag har börjat kolla julfilmer redan nu) och hoppas på att sova hela natten utan att vakna, haha. Men så lättväckt som jag är så tror jag inte jag kan sova en hel natt utan att vakna. Men man kan ju alltid hoppas!
Hur som helst, godnatt på er finisar så hörs vi mer imorgon - hoppas att ni alla har haft en underbar dag och att ni alla mår bra! 🌟

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Underbara bilder du har!! 💕💕
nouw.com/moayrvelid
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket fina! 😃 <3
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229