Sjukaste samtalet

Another late night update.. Sitter just nu i det sjukaste och mest underhållande samtalet med Maja och jag har nog inte skrattat så mycket som jag gjort just nu, haha. Alltså jag och Maja får för oss sånna otroligt sjuka tankar att vi tänkte varför har inte vi en reality show om våra liv (?!) , haha om ni bara visste, men det är lite för skumt för att dra upp här just nu, kanske kan ta det som en story time lite längre in i framtiden.. 😂


Onsdag idag och jag har jobbat från 7:00 till 16:00, och dom två sista timmarna satt jag på möte med jobbet och kan ju säga att jag var helt slut efter dagens pass. Speciellt när jag inte druckit mitt speciella kaffe som ger mig den där energin som jag behöver, skulle ni vara intresserade av ett kaffe som ger er mycket mer energi än ett vanligt kaffe och som finns i olika format, alltså det finns chokladdryck, kaffe eller juice. Då kan ni kontakta mig på Facebook så löser jag det, eller om ni vill ha mer information om det.
Under kvällen så har jag bara tagit det lugn faktiskt, har varit hos mamma och ätit lite kvällsmat och druckit chai latte och tagit det lugnt framför tvn - det har ju börjat bli så otroligt kallt nu så en chai latte satt så otroligt bra när vi båda slutade samtidigt från jobbet och kom hem igen efter en promenad i kylan. ⛄ Vad har ni gjort idag då finisar?

Torsdag imorgon och jag har ingenting speciellt planerat mer än att jag ska storstäda här hemma, och efter det så är det ännu ett arbetspass.. Men som tur är så jobbar jag kväll imorgon så jag kan ta sovmorgon, storstäda och starta dagen i min takt utan att stressa.. Så skönt - gillar att jobba kväll mer än dag då jag verkligen inte är någon morgonmänniska. Så otroligt trist att gå upp vid 5-6 på morgonen.. Är ni morgonmänniskor eller kvällsmänniskor?

Nu tänkte jag att jag ska fixa en kopp te och ta det lugnt och fortsätta snacka med Maja om våra sjuka ideér, haha. Mer uppdatering kommer imorgon och jag kommer längre fram berätta om detta samtal, om det fortfarande är lika kul och sjukt. 😂

Bjuder på gamla bilder från mitt album..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229