Skärtorsdag

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en bra start på denna torsdag - idag är det Skärtorsdag och det betyder att påsken är här, eller ja, snart i alla fall.. Jag som egentligen skulle varit ledig under påsken har istället fått massa arbetspass nu så det känns ändå ganska skönt att få in lite mer pengar och speciellt nu när jag ska flytta och behöver köpa en hel del grejer.. Så där kommer det gå åt en del pengar just för möbler, hyra, försäkringar och massa annat.. ☀

Som sagt så är det torsdag idag och jag ska jobba vid 16:00 till 20:15, efter det ska jag bara ta det lugnt hemma då jag ska jobba hela dagen imorgon och resten av helgen med. Vaknade upp och var lite halvt förkyld, men vad gör det när det är klarblå himmel och 20 grader ute.. (!!) Äntligen är värmen här och det verkar som att den kommer stanna - men det är ju Sverige vi lever i så vi får se om det blir så eller inte, haha.
Vad har ni för planer idag då finisar? Jag har ingenting speciellt planerat nu mer än att jag ska få lite plugg och planering gjort, sen vid halv fyra så ska jag börja bege mig mot jobbet då jag har ett kort arbetspass i eftermiddag / kväll..

Nu tänkte jag faktiskt fixa en kopp kaffe och sätta mig i solen och planera och plugga lite - helt perfekt nu, kan fokusera lite bättre när solen skiner och att vädret är helt underbart!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229