Smällar i ryggen & armbågar i ansiktet

Hej på er älsklingar, hoppas att allt är bra med er och att ni har tagit in 2017 och är taggade inför 2018. Jag själv har en hel del mål under 2018, inga nyårslöften, utan mål som jag ska uppnå - perfekt om man vill ta tag i saker och ting och skriva upp en del mål man vill uppnå. Som ni alla kanske vet så är det nyårsafton imorgon och jag själv har en del planer för morgondagen - hoppas att ni också har roliga planer för imorgon.

Lördag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag tänkte att jag ska spela in en video idag och det enda jag bestämt är att det ska vara en storytime, men om vad vet jag inte.. Tror att det kanske blir en storytime om varför jag är så rädd för nålar/sprutor/blodprov, vi får se om det blir det eller om jag kanske kommer på någonting annat jag kan göra en storytime om. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu ska jag bara ta det lugnt och dricka min kopp med te och kolla lite videos och finna lite inspiration till videos framöver. Under nästa vecka är det troligt att en stor haul kommer att dyka upp här på bloggen och min youtubekanal - just för att jag shoppat som en galning under mellandagsrean, självklart via internet och inte i fysiska butiker då människor verkligen inte kan bete sig över huvudtaget.
Förstår verkligen inte hur människor blir som dom blir under mellandagsrean - när jag var i stan för några dagar sen och kikade runt, tror ni inte att jag får massa smällar i ryggen, armbågar i ansiktet osv på grund av att människor är så j*vla ivriga och beter sig så sjukt illa.. Helt ärligt, på grund av sånna människor hatar jag att kika runt i fysiska butiker när det är typ black fridag, mellandagsrea osv..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229