Smoothie, nötter & TVD

Sitter just nu med en kvällssmoothie och bara tar det lugnt med älsklingen här hemma.. Sitter och skriver in lite saker i kalendern inför nästa vecka då jag måste ta tag i vissa saker. Och under nästa vecka är det en del saker som ska göras klart så jag kan boka av det från listan.

Idag har det varit en väldigt bra dag, älskling kom hit när jag slutade jobbet och hämtade upp mig så åkte vi till Hansa City och kikade runt lite och handlade lite gott till ikväll för att glo på film/serie..
Som ni vet så ska jag jobba imorgon från 6:15 på morgonen till 14:00 på eftermiddagen, så jag kommer lägga mig tidigt ikväll för att orka gå upp så tidigt och jobba imorgon - men som jag också skrivit så är det så otroligt skönt att sova tidigt och gå upp tidigt, man har så mycket mer tid under dagarna till att göra annat och slipper stressa över saker och ting.. Väldigt skönt med rutiner som sagt!

Nu tänkte jag att jag ska dricka min smoothie och bara ta det lugnt framför några avsnitt av The Vampire Diaries, sen får vi se om jag gör lite kvällsmat eller om jag klarar mig på smoothien då jag inte är så hungrig faktiskt.. Annars blir det väl kanske lite nötter då det alltid är så mättande för mig om jag känner mig småhungrig.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Ameliebjelksjo
Ameliebjelksjo,
åh, vad gott det ser ut!
nouw.com/ameliebjelksjo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229