Smoothie, vatten & jobb

Godmorgon godmorgon på er läsare, hoppas att ni har sovit gott och att ni alla mår bra. Ni alla ligger nog och sover just nu, men jag är uppe tidigt för att jag ska strax iväg och jobba om någon timme..

Jag startar min lördag med ett glas vatten och ett stort glas smoothie, jag har verkligen börjat dricka så otroligt mycket smoothie, speciellt till frukost och som någonting litet på kvällarna eller mellan måltiderna för att inte gå och småäta och jag tycker verkligen att det har gått så otroligt bra! 😃

Lördag idag hörni och idag ska jag jobba några timmar nu på morgonen, efter det så har jag lite som står på schemat som jag ska ta tag i idag och försöka ha en väldigt produktiv dag. Ska även filma någonting idag så jag uppdaterar youtube lite och för att bloggen ska variera lite med inlägget, så det inte bara blir text. Kan bli lite tråkigt, därför känns det roligare för mig att kunna filma och göra någonting annorlunda.

Nu ska jag ta och dricka min smoothie, få i mig åtminstone ett glas vatten och snart ska jag börja klä på mig och bege mig mot jobbet. Hoppas att ni alla har en bra lördag framför er och att ni är friska och pigga!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229