snart lunch

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra morgon hittills.. Jag uppdaterade inte på morgonen på grund av att jag ville sova ut lite extra, men nu sitter jag i skolan och tänkte uppdatera er om denna onsdag. Hur mår ni då finisar?
Onsdag idag, som sagt, och jag har ingenting speciellt jag ska göra idag, ska handla lite efter skolan och efter det ska jag städa lite hemma och bara ta det lugnt och laga lite god mat och bara ha en lugn onsdag. Har ni någonting speciellt planerat idag?

Just nu håller jag på med en uppgift som jag har kommit ganska långt med, denna skrivuppgiften och detta är en skrivuppgift jag kommer vara nöjd med, det vet jag. I vanliga fall brukar jag inte vara helt nöjd med skrivuppgifter men denna skrivuppgiften kommer jag bli riktigt nöjd med.
Nu tänkte jag att jag skulle fortsätta med uppgiften och sen ska jag faktiskt på lunch, skönt att få äta lite då jag börjar bli otroligt hungrig och strax har jag lunch och idag blir det 4kök. Mer uppdatering kommer när jag kommer hem!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229