Snön har smält

God morgon på er darlings, hoppas att ni har fått en god natts sömn och att ni alla har fått en underbar start på denna söndag! 🌙 Vaknade för en liten stund sen och jag har faktiskt sovit ganska hyfsat - har varit väldigt irriterad igår och är fortfarande det så vi får se om jag blir på bättre humör under dagen eller om jag kommer vara lika irriterad idag med.. Men men, finns inte så mycket att göra åt det eftersom det är en del som händer som gör att jag blir ganska irriterad.

Vad har ni för planer idag då finisar? Själv så ska jag åka till Ikea med mamma för att kika på en ny garderob till mig då jag verkligen är i behov av en, har så otroligt mycket kläder, jackor, skor, väskor och allt sånt så måste ha någon vettig garderob där allt får plats.. Efter att vi har kikat på lite garderober blir det nog att kika på lite andra möbler och annat skoj - blir bara att ha en rolig dag med mamma och lite shopping på det.
Nu tänkte jag att jag ska få i mig lite frukost, sen blir det en promenad med Luna.. Efter det är det nog dags att starta igång dagen. Väldigt skönt att snön har smält bort så det blir en aning lättare för Luna att kunna gå ute utan att jag ska behöva göra en "gång" i snön för henne, då hon i princip inte syndes över huvudtaget när snön låg på marken och vi var ute på promenad.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
LouiseHermes
LouiseHermes,
Men tack fina du! <3
nouw.com/louisehermes
NellieF
NellieF,
Ditt hår 😍
nouw.com/nellief
LouiseHermes
LouiseHermes,
Men ditt hår då vackra du? ^^ <3
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229