Snowflake Cookie morning

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en god natts sömn. Vaknade strax innan åtta och gick direkt ner till tvättstugan och slängde in en del tvätt och satte på lite kaffe så jag kan få i mig mitt morgonkaffe som vanligt. Men gjorde en lite speciellt kaffe idag, gjorde en pepparkakskaffe, så otroligt gott - lite starkare så man piggnar till lite mer faktiskt.

Lördag idag och första dagen på jullovet, känns så otroligt skönt att äntligen ha jullov, sen är det en termin kvar i skolan och sen slutar jag skolan och ska börja jobba.. Är så otroligt taggad på livet efter skolan, känner på mig att det kommer bli mycket bättre. Hur som helst, idag är det lördag som jag skrev och planerna för idag är att packa och göra iordning för att senare under dagen ska jag åka iväg till mamma, så jag måste packa med mig lite kläder, smink, fixa iordning Chanels bur och lite annat som jag måste fixa innan jag åker. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska dricka mitt kaffe, sen ska jag hämta tvätt och packa. Kommer självklart att uppdatera mer, men när jag sitter på tåget blir det kanske ingen uppdatering - men ska försöka att fixa något tidsinställt inlägg så det inte blir så tomt här under dagen.

Snowflake Cookie

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Viktor
Viktor,
Ha en bra dag 😊
www.nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229