Sola, fota & frukost

God morgon darlings, hoppas att ni alla har sovit gott och att ni har fått en underbar start på dagen! Vaknade upp ganska tidigt och hade sån huvudvärk så jag stannade hemma och vilade upp mig. Tror det har att göra med efter att jag jobbade till klockan 23:00 igår och var hemma vid 23:30. 💤

Hur som helst, onsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat - Antonia är här och hon ligger fortfarande och sover, men ska nog väcka henne och så blir det lite frukost och efter det tror jag vi ska ta och gå ner till stranden och lägga oss och sola.. Blir även att ta lite fina bilder idag då vi båda behöver det. Känner också att jag behöver en ny header då min nuvarande är väldigt "vintrig" om man säger så.. Haha. Vad har ni för planer idag då finisar?

Tänkte att jag ska fixa lite kaffe och göra iordning lite frukost och sen så ska vi nog ut och sola tror jag, men vet inte riktigt ännu, får se när Antonia vaknar så håller jag er uppdaterade om vad som händer! Bilder kommer det i alla fall bli några idag.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229