Spela in, gymma & handla

God morgon på er finisar, hoppas att allt är superbra med er och att ni hade en underbar söndag igår - vaknade för en stund sen och har precis fått i mig lite frukost och sitter just nu med en kopp te och planerar dagen lite.

Måndag idag som sagt och jag har ingen skola då den enda lektionen jag har idag är inställd, så det känns skönt att kunna spendera hela dagen till att vara produktiv med andra saker, så som bloggen, youtube, instagram och det jag håller på med utöver skolan. Plus sovmorgon på det, hur skönt som helst!
Idag tänkte jag att jag eventuellt ska filma en haul, jag har ju shoppat en del som jag inte har visat er och tänkte att jag kanske kan visa resten i videoformat då det är väldigt mycket saker som blir lite mycket att visa i ett inlägg - skulle jag göra fler inlägg så skulle det kanske vara inlägg 1-2 veckor fram med bara shopping, haha. Mer än att kanske spela in en video så ska jag även till gymmet och jag måste också handla så det gör jag påväg hem från gymmet. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu ska jag dricka mitt te och kolla lite videos jag missat på youtube, läsa lite bloggar och starta upp min dag på ett lugnt sätt.. Hoppas att ni har haft en bra morgon och att ni har fått en bra start på den nya veckan.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Skönt med lediga dagar emellanåt =) Hoppas du får massa gjort.
nouw.com/frökenrödlök
EmelieFritioff
EmelieFritioff,
Skönt med sovmorgon ibland 😊 kram
nouw.com/emeliefritioff
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229