Stickade tröjor för mig & Luna

God morgon på er, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn och att ni är pigga och glada en torsdag som denna! ✨ Vaknade för några timmar sen av att dom redan vid klockan 8:00 började såga ner träd och buskar utanför mitt fönster, så jag fick inte riktigt sova ut som jag ville... Men igår försökte jag också vila lite på kvällen, men då vaknar jag av att grannen spelar riktigt hög musik - så det känns lite som att universum inte vill att jag ska sova, haha.

Torsdag och jag har ingenting speciellt planerat för idag, jag ska ta det lugnt och försöka vila upp mig då jag har jobbat som en galning dom senaste dagarna. Det är verklige superviktigt att tänka på sin egen hälsa, så det är det jag kommer göra idag och imorgon.
Som sagt så vaknade jag för några timmar sen och tänkte äta lite frukost, men hade ingenting jag var riktigt sugen på, så jag ska nog springa ner till affären lite snabbt och köpa något nybakat bröd eller liknande. Får se lite vad jag hittar.

Men nu ska jag ta och städa iordning och dricka mitt te, sen kanske jag även ska ta en långpromenad med Luna då det inte är så kallt ute, det är ganska skönt faktiskt. Men det blir ändå stickade tröjor för både min del och Lunas.

Hoppas att ni alla har en underbar torsdag framför er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229