Stressig start på en ny vecka

Herregud, så dålig jag är på att uppdatera er.. Har varit borta sen i torsdags och inte haft datorn med mig och jag avskyr verkligen att uppdatera från telefonen då det blir extra pilligt att skriva på en telefon och ändra om någonting blir fel.. Jämfört med datorn så är det bara ett klick mitt i texten så ändrar man.. Men med mobilen måste man hålla ner och hålla på. 😖

Ligger just nu i sängen och har precis tagit en dusch och gjort mig iordning för natten då jag ska upp tidigt imorgon och har en lång dag framför mig. Börjar jobbet klockan 8:00 och jobbar första passet fram till 15:00, sen har jag 3 timmar på mig att hinna med lite saker som att hämta ut paket, hem och få i mig lite mat och sen tillbaka till jobbet och jobba ett pass från 18:00 till 22:00.. Kommer bli en stressig och lång dag, men som tur är så jobbar jag 18:00 till 22:00 på tisdag så har hela dagen på mig att sova ut och ta det lugnt. Men ni som följt mig ett tag vet att jag är lite av en arbetsnarkoman, haha.

Nu tänkte jag att jag ska slå på någon film att somna till sen blir det upp tidigt för att gå ut med Luna, fixa iordning mig inför jobbet och sen innan jobbet lämna Luna hos mamma som ska vara hundvakt under dagen. Hoppas att ni alla har haft en underbar helg och att ni får bästa möjliga start på den nya veckan!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229