Studenten & in i vuxenlivet

Well, hello darlings.. Det var ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen och senast jag uppdaterade var i söndags.. (?!) Detta är nog den längsta perioden jag inte har uppdaterat bloggen.

Hur som helst, vad har hänt den senaste veckan då? Jo, jag har tagit studenten kan jag börja med, och ni anar inte hur sjuk underbart det känns att lämna gymnasiet bakom sig, tänkte att jag ska spela in en video och berätta lite om när jag började på gymnasiet, hur det gick under mina gymnasieår och vad jag tycker och tänker kring allt i efterhand.
Jag var ledig i två dagar efter studenten och efter idag började jag jobba - nu är jag officiellt inne i vuxenlivet. Det är inte lätt att komma in i vuxenlivet i dagens samhälle, men jag vill göra allt i min makt att kunna inspirera andra till att kämpa! Ju mer man kämpar, ju lättare blir det med tiden kan jag lova!

Just nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt här hemma med mitt hjärta och vi ska troligtvis hitta på någonting snart.. Får se om vi båda ens orkar göra någonting, haha.
Men aja, tänkte bara uppdatera er lite snabbt och försöka att uppdatera som vanligt och inte bli så frånvarande som jag varit den senaste veckan.. Men men, som sagt, så har jag precis tagit studenten och jag är inne i vuxenlivet nu och måste jobba, jobba & jobba!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

mires
mires,
Stoooort grattis snygging!! 🙌🏼🎉 Önskar dig all lycka i fortsättningen! ❤️
nouw.com/mires
LouiseHermes
LouiseHermes,
Men åh, tack finaste Mire! 😍🎉
Detsamma till dig! ❤️
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229