Tågresa

Hej på er fina läsare, hoppas att allt är bra med er!

Min dag började med en 40-minuters promenad och när jag ändå var ute passade jag på att hämta ut två paket. Ett paket till min lillebror, en liten present, och ett paket till mig själv då jag klickade hem en efterlängtad jacka från River Island som alltid lyckas vara slutsåld - antar att den jackan är väldigt populär, därav att den alltid är slutsåld. Men när jag skulle beställa den fick jag ett mail att den fanns inne i min storlek, och gissa vad? När jag skulle klicka hem den fanns det bara en kvar i lager.. Vilken tur jag hade som hann att klicka hem denna jackan. Självklart kommer denna jackan att komma med i en stor video-haul då jag har en hel del att visa upp för er.

Tisdag den 2 januari är det idag och planerna är att hälsa på min lillebror, så jag har en liten tågresa framför mig - mer än så har jag faktiskt inte planerat. Jag och min lillebror ska ta och gå ut och fika lite, kanske äta någonting innan vi tar en fika så vi inte fikar på en tom mage, haha.
Nu tänkte jag att jag ska göra mig iordning och fixa lite innan jag ska iväg till tåget. Hoppas att ni har en rolig tisdag framför er och att ni alla mår bra!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica ,

Så skönt med långa promenader!
angelicawahlin.se
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen! 😊
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229