Tar helg från äldreboendet

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar vecka och att ni alla mår bra! <3 Satte mig precis på tåget och tänkte att jag skulle plocka fram datorn lite och jobba och få lite saker gjort innan jag hinner fram till Skövde.

Fredag idag och ingenting speciellt står på schemat mer än lite jobb framför datorn nu i någon timme innan jag kommer fram - när jag är framme kommer mitt hjärta och hämtar mig och vi får se vad vi gör, kanske åker och köper med lite mat och äter lite och handlar lite gott till kvällen. Vad har ni för planer ikväll då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska svara på lite mail, planera kommande veckan och sen när jag är framme i Skövde så tar jag äntligen helg efter en hel veckas arbete på äldreboende.. Men det kommer ju självklart att vara lite jobb framför datorn och mobilen i helgen också då jag även jobbar med network marketing och har lite annat skoj på gång som kräver en del arbete, så nu den kommande månaden kommer det vara en heeeel del för mig, men det är ingenting jag inte klarar av - stay positive!

Hur som helst, nu blir det jobb framför datorn med lite musik i lurarna.. Ångrar ganska grovt att jag inte köpte någon dricka då jag känner mig så otroligt sugen på en redbull just nu, haha. Men men.. Inte så mycket att göra åt det när tåget åker om ungefär 10 sekunder.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229