Torsdag 20/2

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni alla har haft en riktigt grym dag! <3 Jobbade 7 till 13:30 idag och när jag kom hem så rensade jag lite i garderoben och efter det somnade jag och har sovit hela eftermiddagen.. Känns så otroligt dumt och nu har jag bara ångest och är ännu tröttare än vad jag var innan jag somnade. Men men, hoppas bara att jag kan somna ikväll i alla fall.

Vad har ni haft för er idag finisar?
Som sagt så jobbade jag och tänkte egentligen att jag skulle åkt och köpt lite nya tallrikar och lite nya smågrejer till hemmet, men det blev inte så då jag var så otroligt seg och sen hade mamma bilen också så det skulle bli för tungt att bära på massa tallrikar och annat hela vägen hem, haha - så får nog ta och göra det imorgon istället.
Imorgon är det fredag och jag ska jobba igen, samma korta pass för mig som tur är och efter jobbet ska jag få lite gjort - tänkte att jag går imorgon och köper det jag skulle köpt idag så är det färdigt och senare mot kvällen imorgon så ska jag nog träffa mitt hjärta. Vad vi ska hitta på vet jag inte, men vi får se hur det blir.

Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag och att ni alla mår bra finisar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229