Torsdag 25/1

Ligger äntligen i sängen efter en hel dag i skolan och en del saker som gjorts här hemma.. Städat, gått ut med soppor, diskat och planerat inför morgondagen. Känns så otroligt skönt att få saker gjort för man hinner verkligen bli trött vid rätt tid på kvällen och somnar tidigt och vaknar upp vid rätt tid på morgonen - älskar att jag verkligen börjat få in lite rutiner och fått massor med inspiration till en hälsosam kost, bra med sömn, bra på att få i mig tillräckligt med vatten osv osv..

Just nu ligger jag i sängen som sagt och har precis fått i mig lite "kvällsfika" eller vad jag ska kalla det - eftersom jag åt lax och sallad till kvällsmat så blev jag lite småsugen på att äta någonting nu också, därför gjorde jag en smoothie på hallon och blåbär med lite vanilj i som verkligen dämpade sötsuget, suget efter småätande och jag kan lägga mig i sängen i lugn och ro och somna gott ikväll.

Hur som helst hörni, hoppas att ni har haft en helt underbar dag och att ni alla är pigga och friska - börjar känna mig lite piggare i kroppen efter att jag har känt mig lite halvfrisk, så det är tur att jag mår bättre nu. Kom på nu att jag måste bli bättre på att uppdatera om dagarna här så det inte blir så tomt och tråkigt, så måste planera lite mer i förväg och om jag vet att jag inte kan uppdatera får jag fixa lite tidsinställda så det inte behöver vara tomt och jag kan fortsätta med det jag är upptagen med, exempelvis jobb, skolan, träning osv osv..
Nu tänkte jag att jag ska släcka ner här hemma, tända lite doftljus och kolla lite youtube innan jag lägger mig och ska sova. Imorgon väntas praktik från 12 till 18, mer än så har jag inte planerat för morgondagen, så vi får se vad som mer händer imorgon.. Godnatt på er finisar!

Godnatt på er älsklingar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229