Torsdag 25/4

God morgon på er mina fina, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn och att ni vaknat upp på rätt sida! ☀ Vaknade strax efter 7 imorse och sov hos min syster inatt, och vi gick upp ganska tidigt då min syster hade några ärenden och körde sen hem mig.. Sitter just nu med en kopp kaffe och har precis rensat en del i min garderob och de mesta är färdigt som finns i garderoben, nu är det bara alla väskor på vinden med alla grejer i som ska rensas innan min flytt nästa vecka. (!!)

Torsdag idag och jag har en del som står på schemat, ska hämta mitt nya soffbord, fixa naglarna och även ett kort arbetspass ikväll.. Så jättemycket har jag inte på schemat för idag, men ändå lite att göra utöver det. Måste svara på lite mail och även få lite plugg gjort innan min nageltid i eftermiddag. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska kolla lite serie och dricka mitt kaffe, sen ska jag sätta mig och fokusera lite på pluggandet - hoppas att ni alla har en underbar torsdag och att ni är pigga och glada!

Ur mitt fotoalbum..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Så fin blogg!!😍
nouw.com/ellenholmberg
Angelica
Angelica,
Låter som en produktiv dag!!
angelicawahlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229