Trendcarpet.se

I samarbete med Trendcarpet.se

Nu den senaste veckan har jag suttit och kollat en hel del inredning, och speciellt mattor har jag så otroligt svårt att välja men hos Trendcarpet.se så har jag hittat två favoriter som jag gärna vill klicka hem till min nya lägenhet.
Jag skrev för ett tag sen att jag var på lägenhetsvisning och lägenheten var superfin och totalrenoverad och lägenheten är nu min då jag precis har skickat iväg alla papper som skulle skrivas på och nycklarna ska jag äntligen hämta på onsdag.

Jag har då hittat dessa två mattor, den beige färgade tänkte jag blir perfekt i vardagsrummet och den vita blir perfekt i hallen, och nu återstår det bara att hitta en som skulle passa perfekt i sovrummet också. I lägenheten vill jag bara att färgerna så gå i den beigea färgen som mattan har, vit, grå och lite silver.. Sen för att få in lite färg så passar det perfekt med rosa rosor eller doftljus med lite färg då jag inte är så mycket för mycket färger som blandas - utan jag är sån som vill hålla mig till grå, beige, vit, svart och lägga in lite guld eller silver.
Ska fortsätta kika hos Trendcarpet.se och se om jag hittar en matta till sovrummet också, då blir det nog att klicka hem dessa faktiskt.. Än så länge så har jag hittat dessa två nedanför som ni ser.

Är ni också ute efter mattor, till kanske vardagsrummet, sovrummet eller hallen?
Gör så att ni kikar in hos Trendcarpet.se och hittar era favoriter precis som jag gjort. Ni kommer kunna hitta en hel del, jag har på så kort tid hittat redan två stycken som skulle vara så perfekta!
Skulle det vara så att jag inte hittar någon matta till sovrummet så kommer jag klicka hem dessa två - känns som att sovrummet är inte lika viktigt med matta som hallen och vardagsrummet. För mig är nog vardagsrummet viktigast!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
De har så sjukt fina mattor 😍🌸🧡
nouw.com/emmaakarlegrund
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, men visst har dom? 😃 <3
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229