Underbart väder & ett gott humör

Hej på er darlings, hoppas att ni har haft ett gott humör och ett underbart väder en tisdag som denna - det har i alla fall jag haft!

Har varit i skolan under dagen och kan ju säga att det verkligen inte varit någon höjdare.. Sista lektionen blev det lite kaos med vikarie och om vi skulle ha någon lektion eller inte.. Slutade med att det inte blev någon lektion och vi som var i skolan satte oss i solen - så skönt med finare väder!
Efter min skoldag så kom jag hem och har verkligen inte gjort någonting här hemma, jag har bara vilat och försökt ta det lugnt och har precis gjort iordning lite kvällsmat.. Helt klart en av mina favoriter blir det ikväll och det är ju såklart en fräsch sallad! För mig finns det ingenting bättre än när det är soligt och fint väder och så äter man en fräsch sallad, tillsammans med någon fräsch dricka / drink och bara njuter! Om ni vill så kan jag dela med mig av receptet på min favoritsallad som jag alltid gör här hemma - lämna gärna en kommentar om ni skulle vilja ha det. Vad har ni gjort idag då mina darlings?

Nu tänkte jag att jag ska fixa lite citronvatten och äta lite av salladen jag gjorde - jag gjorde ganska mycket sallad så det kommer nog räcka till senare ikväll / imorgon. Är alltid sån att jag gör lite mer av den anledningen att jag vet att jag då kan fixa iordning matlådor till senare eller dagen efter. Så det är ett stort tips från mig, var inte rädd att laga för mycket mat, du kan alltid lägga ner det i matlådor så har du det till senare under dagen eller till dagen efter!

Glöm inte att följa mig på Instagram - @LouiseHermez

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Shawtygetloose
Shawtygetloose,
jag brukar alltid vilja äta sushi ute i någon park när det är soligt 😃
nouw.com/shawtygetloose
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, det är ju också så gott och fräscht! 😃
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229