Underbart väder, trots oktober

God morgon på er, hoppas att ni har fått en underbar start på dagen och att ni alla mår bra! Vaknade upp ganska tidigt faktiskt, ovanligt för min del då jag brukar gå upp vid klockan 12, eller efter 12.. Men när jag vaknade låg jag kvar ett tag och kollade igenom telefonen och efter det så tyckte jag att vädret verkade helt underbar, trots oktober månad, så jag drog på mig kläderna, satte på Lunas koppel och gick ut. Verkligen så skönt att starta dagen med Luna ute en oktobermorgon där vädret är heeelt underbart! 😍

Vad har ni för planer idag då? Jag har precis städat lite här hemma och gjort en proteinshake och ska strax äta lite scones - blev så sugen på det och kom på att jag hade det i kylen så den håller på att tinas och ska rostas lite, med lite gott på och bara ta det lugnt framför youtube.
Resten av dagen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, jag ska nog bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Hoppas i alla fall att ni har en underbar fredag med underbart väder hos er också!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229