Utbränd?

Hej på er babes, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en toppendag! <3 Har varit iväg dom senaste två dagarna och kom tillbaka idag för att börja jobbet igen och hela dagen har jag haft en huvudvärk och inte alls mått så bra - så ikväll har jag tagit mig ett varmt bad, masserat min nacke och försökt med lite avkopplingsmusik. Det har hjälpt lite grann, men fortfarande huvudvärk, så får nog ta en huvudvärkstablett för att inte ha ont i huvudet när jag ska sova. Som tur så jobbar jag inte förens vid 15:30 imorgon så det känns skönt att om jag inte skulle kunna sova så kan jag sova lite under dagen i alla fall.

De senaste 6 -12 månaderna så har jag verkligen känt mig så otroligt trött, hur mycket jag än sover / vilar så hjälper det inte, blir lätt irriterad, känner mig allmänt deppig, ångest över mycket och värk i kroppen som kommer och går.. Sökte upp lite och frågade runt lite och det jag fått reda på är att jag kanske är påväg att bli utbränd.. Inte alls kul om det skulle stämma - så imorgon tänker jag att jag ska boka tid med psykolog / läkare och ta reda på vad som kan vara fel så jag vet vad för hjälp jag behöver.. Är det någonting jag inte vill är det att vara utbränd - vill kunna jobba och orka med massor, men har jag hållit igång sen jag var 16 år gammal så är det inte alls konstigt om det skulle stämma.. Men men.. Någon av er som är utbränd eller känner någon som är som skulle kunna berätta mer så skriv gärna till mig på Instagram / facebook.

Tänkte att jag nu bara skulle ta det lugnt framför serie och försöka bli av med huvudvärken. Godnatt på er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Oj, känner igen mig så mycket i det du skriver.. är ständigt trött, spelar ingen roll hur mycket jag sover, har ont i kroppen osv 😫 kanske med borde kolla upp det 🤔 kram
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229