Uteservering fram till solnedgången

Hej på er, hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en underbar dag! 🌹 I dag har det verkligen varit så otroligt mycket..
Inatt sov jag hos mamma och vaknade upp vid 6 på morgonen - vet inte varför, men jag sov bara 2-3 timmar inatt och när jag vaknade ville jag bara fortsätta sova, men jag hade inte så mycket tid till det. Vi åkte och hälsade på morfar som var hos min moster och han var på besök i Sverige och åkte tillbaka hem idag, efter att ha träffat honom så blev det att åka in till stan med mamma redan vid klockan åtta och då skulle jag ta tåget hem. Var hemma runt 12 idag och började inte jobbet förens vid 15, jag passade då på att sova 2 timmar innan jobbet och det gjorde verkligen så otroligt mycket. Blev så otroligt mycket piggare!

Efter mitt korta arbetspass så träffade jag Maja och vi satte oss på Stars uteservering och tog varsin dricka - för mig blev det någon mango / passionfrukt drink (alkoholfri då jag ej dricker alkohol), det var nog en av dom godaste drinkarna jag någonsin smakat.. Minns ej vad den hette, men det kan jag försöka ta reda, Stars är ju en av uteserveringarna som vi spenderar mest tid på, haha. Stammisar typ.. Nej, men deras uteservering är helt underbar! Efter det så mötte vi upp två tjejkompisar till Maja och satt ute ända tills solen gick ner, verkligen så mysigt - kolla bara bilderna liksom! 😍
Vad har ni haft för er idag då finisar? Nu tänkte jag att jag ska göra mig i ordning för natten då jag verkligen är så otroligt trött - totalt 5 timmars sömn och det är ett under att jag inte blivit såhär trött tidigare under dagen, haha. Men men, en ny dag imorgon och ännu mer arbete för mig!

Godnatt på er! 🌙

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
De låter som en god drink 😊
CheerSarah.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229