Vakna 7 & en promenad 10 min senare

God morgon på er läsare, hoppas att allt är superbra med er och att ni har fått en god natts sömn och bästa möjliga start på dagen! ☕ Vaknade av alarmet klockan 7:00 och gick upp för att ta mig en promenad i solen, och ni kan ju gissa vilken energi jag fick. (!!)

Måndag är det idag och jag har ingenting viktigt som står på schemat, jag ska in mot stan vid 11-tiden och hämta min tröja inför pubrundan vi 3or har imorgon som jag är ansvarig för. Eller ja, jag är inte ansvarig för själva pubrundan utan jag är den som inte dricker och ska ta hand om alla - ni förstår vad jag menar va?
Efter att jag hämtat tröjan så blir det lunch på stan och eventuellt en fika också, får se om vädret och sällskapet går ihop. 😉 Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska fixa i ordning en kopp morgonlatte och sätta mig i solen på balkongen så länge det varar, haha. Det är ju ändå klarblå himmel så solen kommer inte gå i moln under dagen i alla fall.. Men man vet aldrig, haha. Hoppas inte det i alla fall..
Men hörni, nu blir det morgonlatte och njuta av morgonsolen som jag har på balkongen!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
önskar dig en härlig dag 🌸
nouw.com/emmaakarlegrund
LouiseHermes
LouiseHermes,
Detsamma fina du! 😃
nouw.com/louisehermes
Faronsson
Faronsson,
Ha en superfin dag!🌺
nouw.com/faronsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229