Vattenmelon & mäklaren

God morgon på er darlings - hoppas att ni alla har fått en underbar start på denna torsdag och att allt är bra med er! 🌙

Vaknade upp ganska tidigt idag för att få det sista av all städning gjort och nu är det klart och mäklaren har precis varit här och kikat lite på lägenheten och det gick superbra.
Just nu sitter jag med ett start glas vatten och massor av vattenmelon som blev min frukost.. Kan säga att man blir perfekt mätt på vattenmelon - hade jag exempelvis ätit mackor eller liknande så blir jag väldigt lätt äckligt mätt, men med vattenmelon / frukt / bär så blir jag perfekt mätt.. + kaffe på det också!

Torsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag är ledig veckan ut nu så det är ganska skönt. Börje jobba på måndag igen så dessa dagar fram tills dess ska jag fota en del, eventuellt spela in en eller flera videos för att ha på lager och alltid kunna uppdatera med nya bilder så det inte bli samma bilder flera dagar i rad... Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag bara ska ta det lugnt framför serie och ha en lugn dag, kanske går in till stan lite senare, men inte helt säker på vad jag ska hitta på.. Tar dagen som den kommer. Mer uppdatering kommer självklart att komma under dagen!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229