Video på gång & frukost

God morgon på er älsklingar, hoppas att allt är superbra med er och att ni hade en underbar fredagkväll igår och överlevde fredag den 13! 😉

Vaknade för en stund sen och sitter just nu med en kopp te och även påbörjat dricka mitt dagliga vattenintag då jag varit så dålig med det på sistone, så för mig blir det en hel del vatten idag och en stadig frukost. Lördag idag och jag har ingenting speciellt som står på schemat mer än att jag ska storstäda här hemma och även försöka tvätta lite kläder.. Förutom det så blir det nog att gå till gymmet någon timma lite senare under dagen - det var ett tag sen jag var på gymmet, men igår när jag ändå satt och planerade dagen idag så skrev jag ner som ett lite minischema för gymmet och det känns riktigt bra.. Ska börja göra scheman veckovis så jag hinner med allt jag ska göra och även allt jag vill göra.. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska få i mig frukosten, kolla lite youtube samtidigt och sen är det dags för mig att börja med städningen.. Först och främst så ska jag boka en tvättid och hoppas verkligen att det finns lediga tider då jag helst vill ta tag i det idag så jag har tid för annat resten av helgen. Men är ju ledig på måndag också så det är ju skönt.
Men hörni, jag tänkte att jag också ska spela in en haul då jag har en hel del shopping som jag inte har visat er - allt från hudvård till skor och jackor, väskor och massa annat skoj - så allt blir nog bättre om jag visar det i videoformat istället för miljoner bilder som det lär bli om jag ska fota varje produkt, haha. Blir kanske idag, eller imorgon - men den kommer i alla fall ut på måndag skulle jag tro, då har jag ändå tid att spela in, redigera, fixa thumbnail och allt vad det är - kul va?

Nej, men hörni, nu blir det frukost och sen är det dags för mig att bocka av saker från dagens lista!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229