Work, clean & work again

God morgon på er babes, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn och att ni alla mår bra! 🌸 Vaknade runt 10 och sån tur att jag kände mig så utvilad och det brukar alltid bli så när jag vaknar utan någon väckarklocka.
Sitter just nu i soffan och har precis fått i mig lite frukost, sitter nu bara med mitt kaffe och sippar lite på det samtidigt som jag uppdaterar er och fått lite jobb gjort framför datorn.

Tisdag idag och jag tänkte att jag ska få lite jobb gjort framför datorn och lite senare är det dags för mig att bege mig mot jobbet. Slutar vid 21:30 ikväll och som tur är så börjar jag inte på morgonen imorgon utan är ledig imorgon så det känns skönt i alla fall att kunna vila lite mitt i veckan. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska fortsätta sippa på mitt kaffe och få det sista gjort vid datorn, sen ska jag börja göra mig iordning, lägga in lite disk i diskmaskinen och sen ska jag ta med lilla Luna till mamma och bege mig mot jobbet.
Hoppas att ni alla har en underbar dag framför er och att ni alla har fått en grym start på denna tisdag - nu ska jag inte chilla allt för mycket så jag inte blir sen och hinner med det jag ska innan jag ska bege mig.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229